Een kijkje bij Henrikes Farm

Henrikes sla-planten
Het is druk bij de bioboeren in de Noordoostpolder, ook bij Henrikes Farm in Ens. Nu eindelijk de zon wat warmte brengt, begint de sla beter te groeien. Eko de Eerste, de bio-boerderij in Marknesse, heeft het al
volop en levert aan m'n wekelijkse streekmarktkraam op het Kettingplein.
spinazieDe spinazie staat mooi in de zon te glimmen. Vrijdagavond oogst ik hem vers voor m'n marktkraam komende zaterdag op het Kettingplein. De komende dagen zaait ik de laatste stukjes land in met pompoen, suikermais en de laatste bieten.


En tussendoor natuurlijk onkruid wieden. En als het tijd is voor de middagrust, volg ik het voorbeeld van onze waakhond Rox: lekker in de zon liggen en genieten van het weer...

Wilt u persoonlijk kennismaken met Henrike en met eigen ogen haar Farm bekijken? Kom dan naar de open dag op zondag 23 juni. U bent tussen 12.00 en 17.00 van harte welkom op de boerderij aan de Zwijnsweg 5 in Ens.

Spinazie is het hele jaar verkrijgbaar maar in het voorjaar komt het uit eigen land en dat smaakt natuurlijk het allerlekkerst. Op de website van Gezond Dineren vind je 5 manieren om je spinazie snel, smakelijk en gezond te bereiden. Eet smakelijk!

Henrike staat wekelijks met haar biologische groenten- en fruitkraam op het Kettingplein in Emmeloord. Daarnaast kunt u haar producten kopen in de webwinkel van bioRomeo. 

trekkerfrees
Geen opmerkingen:

Een reactie posten