"Onze Pasta" Skal gecertificeerd!

Wie eenmaal de verse pasta van "Onze Pasta" heeft geproefd, wil niets anders meer. De smaak die de Flevolandse biologische tarwe er aan geeft, is niet te vergelijken met die van gedroogde pasta of andere verse pasta's.

De tarwe wordt op ambachtelijke wijze gemalen op een molensteen en slechts deels gezeefd zodat de kostbare vezels en mineralen niet verloren gaan. Niet alleen de tarwe van eigen bodem, ook de verse biologische eieren die erin verwerkt zijn geven meer smaak. In tegenstelling tot de meeste pasta's die met water worden gemaakt, voegt "Onze Pasta" ei toe in plaats van water. Dat resulteert in een bijzonder lekkere en voedzame pasta.

Op 9 april ontving Hannie Naus van "Onze Pasta" het Skal-certificaat voor biologische productie! Skal is een onafhankelijke organisatie voor het toezicht op biologische productie in Nederland. Zo kan de consument er van op aan dat wat biologisch genoemd wordt, ook echt biologisch is.Gezond fastfood: tagliatelle met zalm
Verse pasta heeft een korte kooktijd van slechts 2-3 minuten. Met dit recept heeft u snel een verantwoorde maaltijd op tafel. 

Ingrediƫnten voor 2-3 personen:
1 pakje verse tagliatelle met Italiaanse kruiden
gerookte zalm
2 bosuitjes
pakje (koks)room of olijfolie
peper en zout

Zet een flinke pan water op en breng aan de kook. Snij ondertussen de zalm in stukken en de bosui in ringetjes. Voeg de pasta toe aan het kokende water en kook het in 2-3 minuten al dente. Giet af en laat goed uitlekken. Meng de tagliatelle met de zalm en bosui, voeg peper en zout toe naar smaak en giet er een scheutje room of olijfolie overheen. Serveer er een verse salade bij. 

"Onze Pasta" heeft een nieuwe website, neem een kijkje op www.onzepasta.nl voor meer informatie, recepten en verkooppunten. Op 27 april staat "Onze Pasta" weer op de Fair Streekmarkt Noordoostpolder.

Twitter: @OnzePasta

Geen opmerkingen:

Een reactie posten