Nieuwe brouwinstallatie bij Kasparus

Brouwer Kasper Katuin van Kasparus uit Nagele heeft een nieuwe brouwinstallatie. De installatie brouwt volledig automatisch 30 liter bier in 6 uur tijd. Op de Fair Streekmarkt van 26 januari was hij in de kraam van Kasparus al te bewonderen.

Bron foto: www.nagele.nl

Op de komende Fair Streekmarkt, zaterdag 23 februari, wordt de kraam van Kasparus uitgebreid met een selectie van Hongaarse gerechten uit Krisztina's Keuken. Krisztina is de Hongaarse echtgenote van Kasper. Zij bereidt heerlijke Hongaarse gerechten en producten zoals bierstoofvlees, gepaneerde kip, Hongaarse toetjes en reuzel. Vrijwel alle ingrediƫnten komen uit de Noordoostpolder met uitzondering van het paprikapoeder, dat halen zij speciaal uit Hongarije. En waarom nu juist die paprikapoeder uit Hongarije moet komen, kunt u binnenkort zien tijdens een uitzending van Keuringsdienst van Waarde (uitzenddatum nog niet bekend, laten wij u zo snel mogelijk weten). In de uitzending vertelt Krisztina wat de Hongaarse paprikapoeder zo bijzonder maakt.

De brouwerij en het restaurant van Kasparus zijn gevestigd in Nagele aan de Eggestraat 14. U kunt er terecht voor o.a.:

  • Dineren voor groepen en partijen;
  • Hongaarse gerechten bereidt met ingrediĆ«nten uit de polder;
  • Elke donderdag Hollandse pot ( maar op donderdag 14 februari een speciaal Valentijnsmenu);
  • Catering;
  • Bierproeverijen;
  • Wijnproeverijen;
  • Droge worsten van exclusief door Kasparus ontwikkelde recepten;
  • Diverse bieren en wijnen.
Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.kasparus.nl. Hier vindt u ook een overzicht van de verkooppunten van Kasparusproducten en een lijst met horecagelegenheden waar Kasparusbier geschonken wordt. 

Het Kasparus proeflokaal




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen