Fruit in de Fles stelt zich voor

Fruit in de Fles, een (h)eerlijk product

Fruit in de Fles verkoopt van vers fruit gemaakte appelsap, appel-perensap, appel-aardbeiensap, appel-vlierbessensap, appel-cranberrysap en sinaasappelsap in de fles. Niets meer, niets minder. Geen toevoegingen, alleen puur sap.


De appels die verwerkt worden voor de verschillende sappen, worden in Kraggenburg door onszelf geteeld en volgens de strenge HACCP normen verwerkt. De verhouding van de verschillende appelrassen, die voor die unieke eerlijke en pure smaakt zorgt, is steeds hetzelfde. Dus de smaak blijft onveranderd overheerlijk zoals u dat gewend bent van ons. Uiteraard kunnen appels uit de nieuwe oogst voor een lichte afwijking zorgen.

Fruit in de Fles verkoopt de sappen los aan diverse horecagelegenheden maar ook aan detailhandel en particulieren. Tevens worden er jaarlijks vele kerstpakketten gemaakt waar de producten van Fruit in de Fles aan worden toegevoegd. Ook zijn de producten van Fruit in de Fles geschikt voor het maken van leuke, gezonde cadeautjes.

Fruit in de Fles is een (h)eerlijk product uit Kraggenburg. Bestellen kan via onze website of op de Fair Streekmarkt in Emmeloord.

Geniet ervan!


De Fair Streekmarkt: elke laatste zaterdag van de maand op het Kettingplein in Emmeloord. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten